Per modificar el nom, cognoms, correu electrònic… hauràs de revocar el certificat i sol·licitar un de nou a una Entitat de Registre idCAT.

Segons la normativa vigent, l'única dada que es pot modificar és l'adreça postal vinculada al certificat. Ara bé, en els certificats emesos des del 13 de setembre de 2023 no es podrà modificar aquesta dada, ja que la sol·licitud de l'idCAT ja no la demana.

Per modificar el certificat, accedeix a www.idcat.cat des del navegador on tens instal·lat el certificat, a l’apartat “Gestió del certificat” opció “Modificar el certificat”.

Si el teu idCAT certificat ha estat emès abans del 13 de setembre de 2023, podràs modificar l'adreça postal i la pregunta/resposta secreta.

Pàgina de modificació de l'idCAT Certificat

Si el teu idCAT certificat ha estat emès després del 13 de setembre de 2023, en aquesta mateixa pantalla només podràs modificar la pregunta/resposta secreta.

Si vols modificar altres dades personals com el nom, cognoms, correu electrònic… hauràs de revocar el certificat i sol·licitar un de nou a una Entitat de Registre idCAT.

 

Et podria interessar: