El codi de gestió et servirà, tant per a la instal·lació del certificat que et vas descarregar, com per a la revocació del certificat.

Per recuperar el codi de gestió segueix els passos següents:

1. Ves a l'apartat "Revocació" de la pàgina www.idcat.cat,

2. A la part inferior trobaràs l'enllaç per recuperar el codi anomenat "Si no recordes el codi de gestió clica aquí i et farem arribar el codi a l'adreça del certificat":

3. Quan accedeixis a l'enllaç de recuperació del codi de gestió, hauràs d'indicar el tipus de document, el país d'expedició i el número del document i prémer "Reenviar codi de gestió".

4. Si hi ha un idCAT certificat vigent amb aquestes dades, rebràs al correu associat a l'idCAT Certificat el codi de gestió.

Si no has rebut el correu amb el codi de gestió podria ser perquè les dades informades no coincideixen amb les associades a l'idCAT certificat.