La revocació és necessària si el titular de l'idCAT Certificat sospita o té la certesa que un tercer té accés al seu certificat. Aquesta acció implica la inhabilitació total i l'anul·lació permanent del certificat.

La revocació d’un idCAT Certificats es pot fer de diferents maneres:

Des de casa 

Des de casa pots revocar l'idCAT Certificat a través de l’apartat Revocació de de la pàgina www.idcat.cat. Per fer la revocació serà necessari el codi de gestió.

Imagen3.png

Omple les dades que  demana el formulari. Si no recordes el Codi de gestió (Contrasenya) el podràs recuperar mitjançant l'enllaç de la part inferior de la pàgina o bé directament en la següent url 

https://idcat.cat/ca/certificate/revoke

Imagen5.png

Fes clic a Revocació del certificat.

Apareixerà una pantalla com la següent indicant que la teva sol·licitud de revocació s’ha realitzat correctament. Això vol dir que el teu idCAT Certificat ja consta com a revocat.

Imagen4.png

 

Si necessites obtenir un nou idCAT Certificat podràs fer-ho des de qualsevol Entitat de Registre idCAT, trobaràs els passos a Sol·licitud de l'idCAT Certificat.

Des de l'Entitat de Registre idCAT

Pots revocar l'idCAT Certificat en qualsevol Entitat de Registre idCAT.

Si necessites obtenir un nou idCAT Certificat,  podràs sol·licitar-lo a l'Entitat de Registre un cop revocat l'idCAT vigent.

 

Contingut relacionat: