Sí, només necessites el fitxer .p12 o .pfx de l'idCAT certificat i ja el podràs instal·lar seguint les instruccions següents:

Windows

Per instal·lar el certificat, cerca l’arxiu amb l’extensió .p12 o pfx descarregat el teu equip dins la carpeta definida per a les descàrregues.

Si no saps on s’ha descarregat, pots consultar el contingut On és el meu idCAT Certificat?

Fes doble clic sobre el fitxer i a continuació segueix els passos de l’assistent. Tingues present que l’assistent et demanarà el Codi de descàrrega (contrasenya) que t’apareix al correu electrònic rebut o en el full de lliurament.

En aquesta mateixa pantalla podràs marcar diferents opcions d'importació:

Prem a següent a cada pas fins arribar a Finalitzar i ja tindràs el certificat idCAT instal·lat al repositori de Windows a Internet Explorer, Edge i Google Chrome.

Et recomanem que conservis el fitxer .p12 o pfx com a còpia de seguretat. Per tornar-lo a instal·lar recorda que el codi de descàrrega el tens al full de lliurament o bé en el correu electrònic rebut.

A continuació si vols, pots comprovar el funcionament de l'idCAT Certificat.

MAC

Per instal·lar el certificat, cerca l’arxiu amb l’extensió .p12 o pfx descarregat el teu equip dins la carpeta definida per a les descàrregues.  Fitxa't que tinguis la icona del cadenat que consta a Clauers - Inici de sessió oberta per tal que el certificat idCAT s’instal·li correctament.

A continuació, fes doble clic sobre el fitxer i selecciona del desplegable Clauers: Inici de sessió i prem el botó Afegir per instal·lar el certificat.

Durant aquest procés el sistema pot sol·licitar-te dues contrasenyes: primerament la d’administrador del sistema i posteriorment la del codi de descàrrega (contrasenya) que t’apareix al correu electrònic rebut o en el full de lliurament.

A continuació accedeix a la carpeta Clauers- pestanya Certificats - EC-ACC--> prem "Obtenir informació" i un cop aquí, desplegant el menú Confiar indica Confiar-hi sempre. En fer aquesta acció el sistema et demanarà les teves credencials de MAC.

                                                                       Versió de MAC OS Mojave

Un cop fet ja tindràs el certificat idCAT instal·lat al repositori de MAC a Safari i Google Chrome.

Et recomanem que conservis el fitxer .p12 com a còpia de seguretat. Per tornar a instal·lar el fitxer recorda que el codi de descàrrega el tens al full de lliurament o bé en el correu electrònic rebut.

A continuació si vols, pots comprovar el funcionament de l'idCAT.

Si no tens el fitxer, en primer lloc hauràs de crear una còpia del certificat mitjançant una exportació. A continuació trobaràs els passos a seguir per realitzar-ne l'exportació i importació, en funció de quin navegador tinguis instal·lat actualment el certificat.