En cas que no puguis recuperar el codi/contrasenya caldrà que demanis un nou idCAT Certificat presencialment a una Entitat de Registre idCAT.

No recordo el codi personal

A l’Entitat de registre, quan sol·licites l'idCAT certificat, et fan posar un “codi personal” que només tu coneixes (normalment són 4 dígits numèrics). No hi ha forma de recuperar-lo (es fa així per seguretat: només tu el coneixes).

No recordo el codi de descàrrega

El trobaràs en el full de lliurament que t'han entregat a l'Entitat de Registre idCAT i en el correu rebut amb les instruccions de descàrrega i instal·lació del certificat.

No recordo el PIN d'ús de l'idCAT certificat

Quan instal·les l’idCAT Certificat tens opció d’afegir un PIN d’ús que et serà demanat cada cop que vulguis identificar-te o signar amb el certificat.

És opcional i per defecte el certificat no s’instal·la amb PIN i aquest no es pot recuperar. No obstant, si no el recordes, pots instal·lar de nou l'idCAT certificat sense introduir un PIN.

No recordo la contrasenya definida durant l'exportació

Si has fet una exportació del teu idCAT Certificat, hauràs posat una contrasenya per protegir el certificat.

Aquesta contrasenya només la coneixes tu i no es pot recuperar (els intents són infinits i sense bloqueig). Per crear una de nova, fes de nou l'exportació posant una contrasenya que recordis fàcilment.