Els errors més típics en descarregar l'idCAT Certificat són:

Amb aquestes dades no s'ha trobat cap certificat pendent de descàrrega

Revisa les dades introduïdes:

• Tipus de document identificatiu
  • Número document d'identitat
  • País d'expedició (en cas de DNI d'altres països i Passaport)
  • Codi de gestió
  • Codi personal

Ves amb compte amb les majúscules i minúscules.

Si les dades introduïdes són correctes, pot ser que ja hagis descarregat prèviament l'idCAT Certificat (sols és possible una descàrrega). En aquest cas, et recomanem mirar on és el teu idCAT.

El vostre certificat ja ha estat descarregat

Aquest missatge indica que l'idCAT Certificat ja ha estat descarregat (sols és possible una descàrrega). Et recomanem mirar on és el teu idCAT. Posteriorment, caldrà instal·lar-lo per fer-ne ús.

El codi o contrasenya introduït no és vàlid

A l’Entitat de registre, quan sol·licites l'idCAT Certificat, et fan posar un codi personal que només tu coneixes. Aquest codi no es pot recuperar. Per obtenir-ne un de nou, hauràs d'anar a l'Entitat de Registre idCAT a sol·licitar una nova emissió.

El codi de gestió es troba en el full de lliurament i en el correu electrònic rebut amb les instruccions de descàrrega i instal·lació del certificat. És un conjunt de caràcters, revisa les majúscules i minúscules.

Nota: Si vas obtenir l'idCAT certificat abans del 13 de setembre de 2023, trobaràs aquest codi amb el nom "codi de descàrrega".

Hi ha hagut un error en l'emissió del certificat

Aquest error pot aparèixer per diversos motius. Contacta amb nosaltres i revisarem el teu cas en concret.

En aquest moment no ha estat possible descarregar el vostre certificat

Si t'apareix aquest error esborra galetes (cookies) del navegador i memòria cau i torna-ho a provar.

Si l'error persisteix prova de fer la descàrrega amb un altre navegador o des d'una navegació privada per evitar que el navegador repliqui l'error emmagatzemat a la memòria.

Per últim, prova de canviar de xarxa d'internet, per exemple, compartint dades des del teu mòbil.

Si estàs obtenint un error diferent en fer la descàrrega i no saps com solucionar-ho, contacta amb nosaltres per ajudar-te a trobar la solució.

Et podria interessar:

Com descarregar l'idCAT certificat (Vídeo)