Els errors més típics al descarregar l'idCAT Certificat són:

"Amb aquestes dades no s'ha trobat cap certificat pendent de descàrrega"

Revisa les dades introduïdes:

  • Tipus de document
  • Número
  • Codi del document
  • Codi personal

Ves amb compte amb les majúscules i minúscules.

Si les dades introduïdes són correctes, pot ser que ja hagis descarregat prèviament l'idCAT Certificat (sols és possible una descàrrega). En aquest cas, et recomanem mirar on és el teu idCAT.

"El vostre certificat ja ha estat descarregat..."

Aquest missatge indica que l'idCAT Certificat ja ha estat descarregat (sols és possible una descàrrega). Et recomanem mirar on és el teu idCAT. Posteriorment, caldrà instal·lar-lo per fer-ne ús.

"El codi del document i/o el codi personal que heu introduït no són correctes"

El codi de document es troba en el full de lliurament i és un conjunt de lletres i números, revisa les majúscules i minúscules.

El codi personal no es pot recuperar. Per obtenir-ne un de nou, hauràs d'anar a l'Entitat de Registre idCAT a sol·licitar una nova emissió.

"Codi 7002: Error al contactar con la CA"

Torna a fer la prova més tard perquè hi ha hagut un problema puntual de connexió.

"Codi error 2020"

Aquest error apareix quan estàs descarregant el certificat i per qualsevol circumstància; tipus de micro tall de llum o el teu antivirus l'ha aturat, la descàrrega queda malmesa.

Tanmateix, en alguns casos, pots trobar el fitxer a l'ordinador, en cas contrari, donat que la descàrrega no es pot tornar a repetir, hauràs de sol·licitar una nova emissió a una Entitat de Registre idCAT.

Al Canal de YouTube de l'idCAT tens el vídeo de la descàrrega del certificat.