Si seguint aquests passos no trobes l'arxiu, tingues present que l'idCAT Certificat, per la teva seguretat, només es pot descarregar un cop. Hauràs de sol·licitar-ho de nou des de www.idcat.cat.

Una vegada descarregat l'idCAT Certificat, el fitxer queda desat a la ubicació definida per a les descàrregues segons el teu Sistema Operatiu i navegador predeterminat.

Si l'has descarregat i no trobes l'arxiu, a continuació t'expliquem com trobar-ho en funció del teu sistema operatiu:

On trobar l'arxiu de l'idCAT Certificat per instal·lar a Windows

Veure aquest vídeo en altres idiomes.

Segons el navegador utilitzat, la ubicació definida és:

• Google Chrome: Eines>Configuració >Configuració avançada>Descàrregues>apartat "Ubicació".
  • Microsoft Edge: Eines>Configuració >Descàrregues> apartat "Ubicació".
On trobar l'arxiu de l'idCAT Certificat per instal·lar en un Mac

Veure aquest vídeo en altres idiomes.

A macOS, a l'hora de descarregar qualsevol classe d'arxiu hi ha definida per defecte la ubicació "Descàrregues" on s'emmagatzemen tots i cadascun dels fitxers que descarreguem d'Internet. Normalment, aquesta carpeta es troba en el Dock:

En cas que no estigui en el Dock, sempre la pots buscar en el Finder.

Un cop localitzat l'arxiu, ja pots procedir a la instal·lació de l'idCAT Certificat.

Et podria interessar