Per obtenir l’idCAT Certificat, sempre has d’anar a una Entitat de Registre idCAT per sol·licitar el certificat i validar la teva identitat. Per fer-ho et demanaran l’original del teu document identificatiu.  En cas que acreditis la identitat amb el teu passaport o DNI d'altre país, caldrà que n'aportis també una fotocòpia.

Una vegada a l'Entitat de registre:

    1. L'operador farà l'acarament amb el teu document d'identitat per validar l'emissió del teu idCAT Certificat.
    2. Hauràs de definir un codi personal: aquest codi és intransferible, i, per tant, només el pots conèixer tu com a titular de l'idCAT Certificat. Per aquest motiu, l'operador et facilitarà el teclat per tal que tu mateix defineixis aquest codi, garantint així que no el coneix ningú més. És important recordar-lo perquè serà imprescindible per descarregar l'idCAT certificat
    3. Hauràs d'indicar una adreça de correu electrònic personal on rebràs els avisos de caducitat del certificat (60 i 30 dies abans que caduqui) i on és possible que rebis alguna comunicació informativa relacionada amb l'ús del certificat, tal com s'explica al Document de compareixença que signaràs quan obtinguis el certificat. El Consorci AOC no fa servir el correu electrònic dels certificats digitals per a l'enviament de publicitat de cap mena.
    4. L'operador et facilitarà el full de lliurament per tal que el signis i en tinguis una còpia. En aquest full consta el codi de gestió, que juntament amb el codi personal et permetran descarregar l'idCAT certificat. La mateixa informació la rebràs al correu electrònic personal. 

 

 

Et podria interessar: