El Consorci Administració Oberta de Catalunya no emet certificats de persona jurídica per empreses o entitats privades

Per fer alguns tràmits amb les administracions públiques en nom de la teva empresa o entitat privada es requereix un certificat de persona jurídica. Al Consorci AOC no emetem certificats pel sector privat ni fem suport sobre certificats d'altres prestadors, no obstant això, a continuació t'informem on pots aconseguir-los.

Aquest tipus de certificats tenen un cost i cal desplaçar-se a una oficina de registre i aportar documents que acreditin la representació, tal com indica la normativa vigent.

Principals emissors de certificats digitals de representant de persona jurídica:

La relació completa dels prestadors de serveis de confiança es pot consultar al web del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital:

Una altra manera d'acreditar la representació és donar d'alta una representació al Registre Electrònic d'Apoderaments (Representa) per un màxim de 4 anys. Per tal de poder inscriure la representació entre l'empresa i la persona física que la representa cal adjuntar un document acreditatiu d'aquesta representació, que posteriorment serà validat per un treballador públic. Operativament, cal que la persona física accedeixi a la plataforma Representa, acreditant-se amb un identificador digital, inscrigui la representació i adjunti el document acreditatiu en el format requerit. Trobaràs tota la informació a Com puc donar d’alta una representació per via electrònica?

 

Et podria interessar