L'idCAT Certificat és un sistema diferent de l'idCAT Mòbil. Per a més informació, pots consultar les Diferències entre idCAT Certificat i idCAT Mòbil.

L’idCAT Certificat és un servei que l’AOC posa a disposició de la ciutadania (persones majors de 18 anys) perquè es puguin identificar i signar digitalment.

El certificat s’instal·la al teu navegador tot garantint la teva identitat a Internet i et permet accedir als diferents tràmits i gestions que ofereixen moltes administracions públiques, tant catalanes com estatals. També et permet signar documents electrònicament.

Amb l'idCAT Certificat t'identifiques amb un alt nivell de seguretat, reconegut i adequat a la normativa europea actual (Reglament Europeu d’Identificació Electrònica i Serveis de Confiança  eIDAS)*.

Es pot obtenir en les diferents Entitats de Registre idCAT repartides pel territori català. Per l'obtenció d'un certificat digital, segons la normativa vigent, és necessari acudir presencialment a validar la identitat el primer cop que se sol·licita.

 

Et podria interessar: