Si has descarregat l'idCAT i estàs buscant en quina carpeta del teu pc ha quedat el fitxer, aquí t'expliquem com comprovar la ubicació definida per a les descàrregues segons el teu Sistema Operatiu i navegador predeterminat:
Windows

Podràs comprovar la ubicació:

• Internet Explorer: Roda dentada "Eines"> Veure descàrregues.
  • Google Chrome: Eines>Configuració >Configuració avançada>Descàrregues>apartat "Ubicació".
  • Microsoft Edge: Eines>Configuració >Descàrregues> apartat "Ubicació".
Mac

A macOS, a l'hora de descarregar qualsevol tipus d'arxiu hi ha definida per defecte una carpeta "Descàrregues" on de forma nativa s'emmagatzemen tots i cadascun dels fitxers que descarreguem d'Internet. Normalment, aquesta carpeta es troba en el Dock: